Har du et spørgsmål?
Message sent Tæt

Forandringsledelse

På denne uddannelse lærer du at – på bedste Kirkegaard maner – at møde organisationen og menneskene lige der hvor de er. Det er nemlig forudsætningen for at de lader sig lede. Du lærer om hvilke strategiske overvejelser man overordnet bør gøre sig i forbindelse med gennemførelse af forbedringsprojekter, hvilke lederegenskaber der er brug for i forløbet, hvilke mere taktiske overvejelser man skal gøre sig i processen samt endelig nogle værktøjer til at skabe ejerskab i organisationen.

10 students enrolled

Kursus i Forandringsledelse: Udvikl Dit Forandringspotentiale

Er du interesseret i at mestre kunsten at lede forandringer i organisationen? Vores kurser i forandringsledelse giver dig de nødvendige værktøjer og dybdegående teorier til at møde organisationen og menneskerne lige der, hvor de er. Dette er nøglen til vellykket forandringsledelse. Lær om strategiske overvejelser, essentielle forandringsledelsesteorier, taktiske beslutninger og værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe ejerskab i din organisation. Alt dette danner grundlaget for effektiv forandringsledelse.

Kursets Moduler

Vores kurser i forandringsledelse er opdelt i fire afgørende moduler:

1. Ledelsesstrategier

I dette modul skaber vi rammen for at lede forbedringsarbejdet. Vi anvender Kotters ramme for forbedringsarbejde og udforsker de ledelsesmæssige krav, dette stiller.

2. Ledelsesegenskaber

Dette modul fokuserer på karakteristika ved ledelse i en leankultur. Vi udforsker de nødvendige forandringsledelsesteorier og lederegenskaber, herunder den dialogorienterede tilgang. Desuden dykker vi ned i ledelsens roller på forskellige niveauer af forbedringsarbejdet.

3. Taktiske Valg i Forbedringsarbejdet

Her ser vi på de taktiske beslutninger, der skal træffes i forbindelse med forbedringsarbejdet:

  • Hvordan skal forbedringsarbejdet omfatte organisationen?
  • Hvilke typer forbedringsprojekter kan man arbejde med?
  • Hvilke værktøjer kan man bruge i hvilke situationer?

4. At Møde Folk Hvor De Er

Dette modul fokuserer på kommunikation og træner dig i at anvende værktøjer til at skabe medejerskab. Vi udforsker kommunikation baseret på forandringsledelsesteorier. På individniveau præsenterer vi to coachingmetoder, nemlig GROW metoden og Toms hjul. Når det kommer til teams, introducerer vi Tuckmans teamudviklingsmodel.

Praksisorienteret Uddannelse

Vores kurser er designet til praktisk læring med en rig mængde øvelser og tests, der giver dig mulighed for at afprøve dine færdigheder i virkelige scenarier. Du kan kommunikere med medstuderende undervejs og drage fordel af peer feedback. Ved kursets afslutning modtager du et certifikat som anerkendelse af din gennemførte uddannelse.

Når du har gennemført vores kurser i forandringsledelse, vil du være i stand til at anvende en række værktøjer, der er afgørende for at skabe optimale organisatoriske og procesmæssige rammer for implementeringen af forbedringsprojekter.

Afsluttende tanker om Kurser i Forandringsledelse

At lede forandringer i en organisation kræver en dybdegående forståelse af teorier og praktiske metoder. Vores kursus i forandringsledelse udruster dig med de nødvendige færdigheder og viden til at navigere succesfuldt gennem komplekse forandringsprocesser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for forandringsledelse, vil vores kursus give dig den nødvendige ballast til at skabe effektive forandringer i din organisation.

.

Andre har også set på...

Alle

Lean Master Black Belt

0
142
0.0
Members Only
Kompetenceforum

Lean Master Black Belt

Lean Master Black Belt uddannelsen giver dig kompetencer til at varetage den overordnede ledelse af det samlede forbedringsarb...
Avanceret
0 Forelæsninger
0 Timer
Ny
Alle

Flow i arbejdsprocesser

19
749
0.0
Members Only
Kompetenceforum

Flow i arbejdsprocesser

Lær at sikre at Jeres arbejdsprocesser er i FLOW!
Nybegynder
9 Forelæsninger
2 timer
Alle

Forandringsledelse

10
1467
0.0
Members Only
Kompetenceforum

Forandringsledelse

På denne uddannelse lærer du at - på bedste Kirkegaard maner - at møde organisationen og menneskene lige der hvor de er. Det er...
Avanceret
13 Forelæsninger
6 timer
Ja det kræver et overordnet kendskab , idet kurset jo også handler om hvilke værktøjer man kan anvende hvornår!
Det er væsentligt fordi at en succesfuld realisering af forbedringsprojekter kræver ,at man er opmærksom på de ledelses- og organisatoriske forhold i organisationen.
Kort svar: Ja omend kompleksiteten selvfølgelig er forskellig.
You never walk alone! Du kan stille tekniske og faglige spørgsmål på support@leankurser.dk. Vi svare indenfor 24 timer.

Vær den første til at tilføje en anmeldelse.

Log venligst ind for at skrive en anmeldelse
Vælg sprog »