Har du et spørgsmål?
Message sent Tæt

De 7 spildformer

Work Smarter Not Harder: Effektivt Mestring af De 7 Spildformer

7 spildformer

Få bedre tid til det I er gode til!

Tips til Work Smarter Not Harder handler om at arbejde smartere, ikke hårdere, ved aktivt at tackle de 7 spildformer. På dette kursus lærer du at identificere og eliminere tidsfordriv, så du får mere tid til de opgaver, du er bedst til.

I langt de fleste arbejdsprocesser bliver over 98% af tiden brugt på aktiviteter, der ikke bidrager til det endelige resultat. Dette er ofte årsagen til, at vi altid føler os pressede og stressede. Work Smarter Not Harder handler om at reducere den tid, du bruger på aktiviteter, der ikke er afgørende for det endelige resultat.

I Lean-kontekst har man identificeret disse tidsfordriv som de 7 spildformer, også kendt som Muda. At finde dem i virkeligheden kræver sjældent omfattende analyser – de er ofte synlige for det blotte øje. På dette kursus lærer du at genkende disse spildformer, bearbejde dem og reducere den tid, du bruger på dem. Resultatet er mindre arbejdspres, og du arbejder smartere, ikke hårdere. Samtidig frigiver det mere tid til de opgaver, du er dygtig til.

Mød De 7 Spildformer

På kurset vil vi gennemgå de enkelte spildformer, hvordan du kan identificere dem, og hvad du kan gøre for at reducere den tid, der bruges på dem. De 7 spildformer inkluderer:

1. Transport

2. Bevægelse

3. Ventetid

4. Lager

5. Defekter

6. Overforædling

7. Overproduktion

Tips til Work Smarter Not Harder fokuserer på den praktiske anvendelse af dette værktøj. Kurset indeholder let læsestof, øvelser og quizzer, så du kan måle din egen fremgang, samt en afsluttende certificeringstest. Når du har gennemført kurset, vil du modtage et personligt certifikat som bevis på dine nye kompetencer.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at integrere de 7 spildformer i din dagligdag, så du kan bruge dem aktivt til at forbedre din effektivitet og resultatet af dit arbejde.

.

 

Se mere om kurset og tilmelding

Vælg sprog »