Har du et spørgsmål?
Message sent Tæt

Certificeret tavleføre

Effektive tavlemøder og Lean Kaizen tavle: vejen til forbedring

Kaizen tavle

Kaizen tavle møder er som surdej – de skal passes og plejes – ellers visner de.

Måske har du hørt om tavlemøder, kaizen tavler, eller Lean tavler, men ved du, hvad de virkelig handler om? Vores kursus i effektive tavlemøder vil give dig en dybdegående forståelse af disse værdifulde værktøjer og hjælpe dig med at navigere i, hvordan de bedst etableres og udvikles.

 Hvad er tavlemøder?

Tavlemøder er ikke blot en trend; de er en afgørende del af kontinuerlige forbedringer. Vi vil udforske, hvordan tavler bruges i forskellige sammenhænge, fra daglige startup møder til projektstatustavler i innovative miljøer. Vi vil også diskutere, hvorfor det er let at starte tavlemøder, men udfordrende at opretholde dem. 

Lean tavle og Kaizen tavle.

Lean og Kaizen er centrale begreber inden for tavlemøder. Vi vil undersøge, hvordan disse metoder integreres i tavlemøder for at skabe en kultur med kontinuerlig forbedring. Lær hvordan Kaizen tavler og Lean tavler kan være afgørende redskaber i din organisations rejse mod effektivitet og kvalitet.

Tavleføreren: nøglen til succes.

Tavlemøder afhænger i høj grad af tavleføreren. Vi vil sætte fokus på denne centrale person, der har afgørende indflydelse på mødernes succes eller fiasko. På dette kursus vil vi udstyre tavleføreren med de nødvendige kompetencer til at navigere i ukendt farvand og gøre tavlemøder til en succes.

Struktur og indhold af Tavlemøder

Tavlemøder kan variere i form og struktur, men ikke alle metoder er lige effektive. Vi vil udforske forskellige mødeegenskaber, herunder ledelse af tavlemøder, tavleførerens opgaver, mødets karakter, deltagerroller og tidspunktet for møderne. Lær at tilpasse tavlemøder til din organisations behov.

Tips og tricks til succes

Selv de mest velplanlagte tavlemøder kan støde på uforudsete udfordringer. Vi vil give dig værdifulde råd til at undgå de mest almindelige faldgruber og løse problemer, hvis de opstår. Med disse tips og tricks vil du være bedre rustet til at opretholde effektive tavlemøder.

Arbejdet mellem tavlemøder

Overraskende nok afhænger tavlemøders succes i høj grad af det arbejde, der udføres mellem møderne. Vi vil dykke ned i, hvordan du organiserer og styrer forbedringsinitiativer mellem tavlemøderne. Opdag, hvilke roller der kræves for at sikre, at målene opnås.

Udvikling af Tavlemøder

Tavlemøder udvikler sig over tid, og det er vigtigt, at denne udvikling sker i den rigtige retning. Vi introducerer et analyseapparat, der deler tavlemøder op i generationer, fra barndom til seniorperiode. Lær at bruge dette værktøj til at styrke de elementer, der giver mest værdi.

De 10 Bud for Tavlemøder

Vi afslutter kurset med 10 afgørende retningslinjer for adfærd i tavlemøder. Disse bud fungerer som gode leveregler og vil hjælpe dig med at opretholde effektive møder, hvor kontinuerlig forbedring trives.

Dette kursus er designet til at udvikle kompetencerne hos tavleførere, men det kan også gavne hele teamet eller organisationen. Når du har gennemført uddannelsen, vil du have de nødvendige færdigheder til at lede og udvikle tavlemøder, der genererer løbende forbedringer.

Tavlemøder er ikke blot en proces; de er en kultur. Tilmeld dig vores kursus i effektive tavlemøder og åbn døren til en verden af forbedringsmuligheder for din organisation

OBS:

Vidste du at en  Kaizen tavle er et af de mest anvendte forbedringsværktøjer i Norden. Måske fordi det falder godt i tråd med vores dialog orienterede samarbejdskultur. Måden vi laver tavlemøder på kan man ikke møde i Leans hjemland – Japan. Her har møderne mere karakter af informations formidling. Måske fordi det harmonere mere med deres samarbejdskultur.

De 10 bud for tavlemøder

Se mere om kurset og tilmelding

Vælg sprog »