Har du et spørgsmål?
Message sent Tæt
0
0 anmeldelser

Tips til work smarter not harder - de 7 spildformer.

De 7 spildformer er nøglen til at reducere spild i arbejdsprocesser
Instruktør
Kompetenceforum
27 Studerende enrolled
  • Beskrivelse
  • Læreplan
  • FAQ
  • Anmeldelser

Work Smarter Not Harder: Effektivt Mestring af De 7 Spildformer

Tips til Work Smarter Not Harder handler om at arbejde smartere, ikke hårdere, ved aktivt at tackle de 7 spildformer. På dette kursus lærer du at identificere og eliminere tidsfordriv, så du får mere tid til de opgaver, du er bedst til.

I langt de fleste arbejdsprocesser bliver over 98% af tiden brugt på aktiviteter, der ikke bidrager til det endelige resultat. Dette er ofte årsagen til, at vi altid føler os pressede og stressede. Work Smarter Not Harder handler om at reducere den tid, du bruger på aktiviteter, der ikke er afgørende for det endelige resultat.

I Lean-kontekst har man identificeret disse tidsfordriv som de 7 spildformer, også kendt som Muda. At finde dem i virkeligheden kræver sjældent omfattende analyser – de er ofte synlige for det blotte øje. På dette kursus lærer du at genkende disse spildformer, bearbejde dem og reducere den tid, du bruger på dem. Resultatet er mindre arbejdspres, og du arbejder smartere, ikke hårdere. Samtidig frigiver det mere tid til de opgaver, du er dygtig til.

Mød De 7 Spildformer

På kurset vil vi gennemgå de enkelte spildformer, hvordan du kan identificere dem, og hvad du kan gøre for at reducere den tid, der bruges på dem. De 7 spildformer inkluderer:

1. Transport

2. Bevægelse

3. Ventetid

4. Lager

5. Defekter

6. Overforædling

7. Overproduktion

Tips til Work Smarter Not Harder fokuserer på den praktiske anvendelse af dette værktøj. Kurset indeholder let læsestof, øvelser og quizzer, så du kan måle din egen fremgang, samt en afsluttende certificeringstest. Når du har gennemført kurset, vil du modtage et personligt certifikat som bevis på dine nye kompetencer.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at integrere de 7 spildformer i din dagligdag, så du kan bruge dem aktivt til at forbedre din effektivitet og resultatet af dit arbejde.

.

Andre har også set på

Lean Master Black Belt

1
284
0.0
Members Only
Kompetenceforum

Lean Master Black Belt

Lean Master Black Belt uddannelsen giver dig kompetencer til at varetage den overordnede ledelse af det samlede forbedringsarb...
Avanceret
0 Forelæsninger
0 Timer
Ny

Lean Green Belt

11
240
0.0
Members Only
Kompetenceforum

Lean Green Belt

Lean Green Belt-uddannelsen har fokus på at give dig kompetencer til at blive projektleder på forbedringsprojekter. Du får en v...
Avanceret
24 Forelæsninger
35 timer
Ny

Flow i arbejdsprocesser

20
885
0.0
Members Only
Kompetenceforum

Flow i arbejdsprocesser

Lær at sikre at Jeres arbejdsprocesser er i FLOW!
Nybegynder
9 Forelæsninger
2 timer
Hvilke forudsætninger kræves ?
Ingen - kun almindelig nysgerrighed
Hvad kan jeg bruge min viden til ?
Du lærer at spotte de steder i arbejdsprocessen hvor du kan lave forbedringer.
Kan jeg få hjælp undervejs?
You never walk alone! Du kan stille tekniske og faglige spørgsmål på support@leankurser.dk. Vi svare indenfor 24 timer.
Vælg sprog »