Policy Deployment instruktør

strategi

Enkel strategi metode med fokus på forbedringer i turbulente omgivelser. Afsluttes med personligt certifikat. Metodens styrke er på den ene side, at man sikre fokus på de aktiviteter der har størst betydning, og på den anden side at, man gennem et løbende dialog til stadighed kan følge fremdriften. Lær en strategi, der har sikret Toyota en førende rolle i bilindustrien gennem mange årtier.

Kurset er tilrettelagt med fokus på den praktiske anvendelse. Man lærer hvorledes processen skal tilrettelægges, hvilke faser strategiprocessen gennemløber. Man lærer endvidere at anvende den konkrete metode samt nøglebegreberne. Endelig lærer man hvordan man foretager den kontinuerlige opfølgning i løbet af året. Herunder de løbende justeringer

Kurset er bygget op omkring 3 moduler:

1. Modul Introduktion til Policy Deployment.
Her præsenteres rammerne for arbejdet ved strategiarbejdets årshjul der består f 7 trin. Endvidere introduceres Police Deployment diamanten, som er hjørnestenen i sammenfatningen af strategiarbejdet. Endelig  gennemgås arbejdet med opstilling af en samlet vision for forbedringsarbejdet.

2. Modul: Policy Deployment arbejdets enkelte faser.
Med afsæt i Diamanten gennemgås hvorledes man i praksis arbejder med diamantens enkeltdele. Herved tager man rejsen fra de overordnede mål på 3-5 års sigt til delmål og ansvar i det kommende års kvartal, måneder.

3. Modul: Implementering af Policy Deployment I organisationen.
I dette modul ser vi hvorledes arbejdet med den overordnede Diamant brydes ned og fordeles i organisationen ligesom man lærer at etablere et tilbage meldingssystem der sikre, at den øverste ledelse altid har kendskab til den aktuelle status.

Uddannelsen er fuld af øvelser og test så du i praksis kan prøve dine færdigheder. Undervejs kan du kommunikere med medstuderende. Uddannelsen afsluttes med certifikat.

Når du har gennemført uddannelsen vil du kunne håndtere de overordnede processer i forbindelse med en konkret anvendelse af Policy Deployment

Modul 1: Policy Deployment - Overblik.

1
Grundbog modul 1: Kort om Policy Deployment .
90 min
I  dette modul introduceres strategiarbejdet med Policy Deployment værktøjet. Vi ser på de 7 trin i arbejdsprocessen. Policy Deployment diamanten introduceres, ligesom kravene til opstilling af en overordnet vision for forbedringsarbejdet gennemg
2
Øvelser til Modul 1 PD.
60 min
Praktiske øvelser i emner fra modul 1.

Modul 2: Policy Deployement - de enkelte faser.

1
Grundbog modul 2: Policy Deployments enkelte faser.
120 min
I dette modul ser vi nærmere på de enkelte faser i opstillingen af Policy Deployment værktøjet. Dette sker ved hjælp af "Diamanten", der er strategiarbejdets A 3 rapport. Samtidig gennemgås de ledelsesmæssige overvejelser i forbindelse med:
2
Øvelser til modul 2 PD
60 min.
Øvelser til modul 2 PD.

Modul 3: Implementering af Policy Deployment.

1
Grundbog modul 3: Implementering af Policy Deployment.
90 min
I dette modul ser vi på, hvorledes den overordnede PD diamant ledelsesmæssigt kan implementeres i virksomhedens daglige drift, samt hvorledes der kan etableres et løbende opfølgningssystem, hvor den overordnede ledelse kan følge fremdriften på de enkelte aktiviteter.
2
Øvelser til modul 3 PD
60 min
Her er praktiske øvelser il modul 3

Modul 4: Hvordan kommer man igang!

1
Grundbog modul 4: At komme igang.
60 min
I dette modul præsenteres en indkøringsmodel for Policy Deployment i en organisation ligesom der gives 3 eksempler på implementering i Danmark
2
Øvebog modul 4 PD.
60 min
Praktiske øvelser til modul 4.

Certificering

1
Certificeringstest
30 spørgsmål
Bestå certif9ceringstesten og få bevis på din viden.
Nej metoden kan anvendes uden særlig kendskab til Lean ,
You never walk alone! Du kan stille tekniske og faglige spørgsmål på support@leankurser.dk. Vi svare indenfor 24 timer.

Vær den første til at tilføje en anmeldelse.

Log venligst ind for at skrive en anmeldelse
Vælg sprog »